4 dl kuutioitua lenkkimakkaraa (0,5 kpl HK sininen)
2 sipulia
2 rkl voita tai margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
1 l lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl tomaattisosetta
Hienonna sipuli ja hauduta voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon jauhot ja tomaattisose. Lisää 2/3 nesteestä mielellään kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Lisää makkarat ja hauduta kastiketta noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta.
P.S. Voit valmistaa kastikkeen myös nakeista. Makua antaa 0,5 pilkottua maustekurkkua.
UUNIMAKKARA
Poista lenkkimakkarasta kuoret ja tee keskelle pitkittäin syvä viilto. Laita makkara uunivuokaan. Laita viiltoon ketsuppia ja sinappia. Työnnä juusto... ...
Lue lisää
<< Makkararuokia | Uunimakkara >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja