2 osaa punaviiniä
1 osa öljyä
1 murskattu valkosipulinkynsi
5-10 kokonaista valkopippuria
ripaus timjamia
ripaus rakuunaa
ripaus basilikaa
1 persiljanoksa
Sekoita ainekset keskenään ja peitä kulhossa oleva liha marinadiliemellä. Naudanlihan marinointiaika vaihtelee kahdesta tunnista vuorokauteen sen laadun mukaan.
Marinadi sopii myös lampaanlihalle, jolloin voit lisätä siihen tilkan konjakkia.
Sianlihaa marinoitaessa öljyn voi jättää pois ja lisätä mukaan tilkan soijakastiketta.
Linnunlihaa marinoitaessa voi viininä käyttää myös rose tai valkoviiniä.
Viinin sijasta voi kaikissa marinadeissa käyttää laimennettua viinietikkaa, joita on olemassa laajat valikoimat eri tavoin maustettuina.
RIISTALIHAN MARINADI
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita liha kulhoon ja peitä se marinadiliemellä. Aseta lihan päälle paino ja nosta se... ...
Lue lisää
<< Riistalihan marinadi | Kermaviilimarinadi >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja