Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Perustietoa ruoanvalmistuksesta

sitruunan leikkaaminen veitsellä

Tervetuloa hyvän ruoan pariin.

Edessäsi on nyt SORMET SOPASSA -sivuston perustietoa ruoanvalmistuksesta -osa. Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.

Tässä osassa tuomme lyhyissä artikkeleissa esiin erilaisia näkökulmia ruoanlaittoon. Vaikka kokkaaminen on käytännöllistä puuhaa, siihen tarvitaan vähän teoriaakin.

Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän sivuston ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.

Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.

Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.

Toivomme, että sivusto on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.

Hyvää ruokahalua!

Keittokirjan osat ovat


mitataan sokeria

Perustietoa ruoanvalmistuksesta

Artikkeleissa on perustietoa ja erilaisia näkökulmia ruoanlaittoon. Vaikka kokkaaminen on käytännöllistä puuhaa, siihen tarvitaan vähän teoriaakin.


Punaviinikastike

1. Sormet sopassa

Ensimmäisessä osassa tutustumme kastikkeisiin, marinadeihin ja maustevoihin.
Kastikkeen tulee sopia annokseen, jolloin se viimeistelee ruoan.


broileria riisipedillä

2. Helppoa ja hyvää, yksinkertaista ja nopeaa ruoanvalmistusta

Toisessa osassa tutustumme hyvien, mutta helppojen ja nopeiden ruokien valmistukseen.


Perunasose duchesse

3. Ajan kanssa viikonloppuisin

Tarjoamme vinkkejä aikaa vaativaan viikonloppu­kokkaamiseen.


jälkiruoka ohukaiset

4. Ystävien kanssa yhdessä

Yhdessä ystäviemme kanssa illanistujaisten ja muiden yhteisten tapaamisten pariin.


koristeellinen salaatti

5. Taidolla ja rakkaudella juhlapöytään, kunnianhimoista ruoanvalmistusta

Käymme juhlapöytään ja tutustumme jo enemmän taitoa vaativiin ohjeisiin.





* Sivun alkuun

maukas drinkki

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 24.4.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä