Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Mittataulukot

Mausteet

1 dl =7 rkl
1 rkl =3 tl
1 tl =5 ml
1 maustemitta =1 ml

NimiDesilitraLusikallinen100 grammaa
Fariinisokeri1 dl =70 g1 rkl =10 g
1 tl= 5 g
100 g =1,45 dl
graham jauhot1 dl =60 g1 rkl =8 g100 g =1,65 dl
Hienosokeri1 dl =85 g1 rkl =12 g100 g =1,2 dl
hiivaa1 rkl =25 g
hiutaleet1 dl =35 g1 rkl =5 g
korppujauhot1 dl =50 g1 rkl =7 g100 g =2 dl
maissijauhot1 dl=55 g1 rkl=8 g
1 tl= 3 g

mantelit ja pähkinät1 dl =65 g1 rkl =10 g100 g =1,55 dl
margariini Ks. voi
perunajauhot1 dl =80 g1 rkl =12 g100 g =1,25 dl
Riisi, pitkä1 dl =80 g1 rkl =15 g
Riisi. lyhyt1 dl =90 g1 rkl =15 g
ruisjauhot; karkea1 dl =55 g1 rkl =8 g100 g =1,8 dl
ruissihtijauhot1 dl =55 g1 rkl =8 g100 g =1,8 dl
rusinat1 dl =60 g1 rkl =10 g100 g =1,5 2 dl
siirappi1 dl =140 g1 rkl =20 g100 g =0,7 dl
suurimot1 dl =85 g1 rkl =12 g
tomusokeri1 dl =60 g1 rkl =9 g100 g =1,625 dl
vehnäjauhot1 dl =60 g1 rkl =9 g100 g =1,65 dl
voi; kiinteä1 dl =95 g1 rkl =15 g
voi; sula1 dl =90 g1 rkl =13 g100 g =1,1 dl


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet

  • Mittataulukot




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 29.2.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä