Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MIMOOSASALAATTI

0,5 selleri

2 ananasrengasta

1 omena

1 appelsiini

1 dl herneitä

2 dl viinirypäleitä

Kastike:

1 dl majoneesia

0,5 dl kermaa

2 kovaksikeitettyä kananmunaa

Kuori selleri ja raasta se tai leikkaa tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Sellerisuikaleet voi ryöpätä ja jäähdyttää nopeasti kylmällä vedellä. Leikkaa ananas, omena ja appelsiini pieniksi kuutioiksi. Halkaise viinirypäleet ja poista niistä siemenet. Yhdistä majoneesi ja vatkattu kerma. Sekoita kastike varovasti salaattiin. Kuori ja halkaise kananmunat sekä hienonna ne varovasti salaatin päälle. Mimoosasalaatti sopii hyvin kylmien liha ja linturuokien lisäkkeeksi.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä