n.1 kg kerä tai savoijinkaalia
1 dl puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita
5 7 dl lihalientä
1-2 sipulia
0,4 kg jauhelihaa
0,5 tl mustapippuria
2 tl meiramia
1 tl basilikaa
3 rkl siirappia
1 tl suolaa
voiteluun margariinia
Ruskista jauheliha. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Hauduta kaali ja sipulit voissa pehmeiksi. Lisää pataan jauheliha, lihaliemi, riisit tai ohrasuurimot ja mausteet. Hauduta noin 15 minuuttia. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunti.
P.S. Tarjoa puolukkasurvoksen ja etikkasäilykkeiden kera. Halutessasi voit korvata jauhelihan sienillä tai vihanneksilla.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster