Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Appelsiinikastike

Jälkiruokakastike

APPELSIINIKASTIKE

3 rkl appelsiinimehutiivistettä
0,5 puristettu sitruuna
2-3 rkl sokeria
1 dl vettä
2 keltuaista
2 dl kermaa
1-2 tl perunajauhoja

Mittaa kaikki aineet kattilaan. Kuumenna seos hitaasti kiehumapisteeseen koko ajan hyvin sekoittaen.

Jäähdytä kastike kattilassa kylmässä vesihauteessa välillä hämmentäen.

P.S. Voit maustaa kastikkeen Grand Marnier liköörillä, jolloin sokerin määrää voi vähentää. Lisää likööri kastikkeeseen viimeisenä. Kastike sopii hyvin suklaa ja pähkinäleivonnaisten, ohukaisten ja keitettyjen päärynöiden kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä