Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Colman';s-sinappi

colman sinappi

Perussinapin valmistus: sekoita
3 rkl sinappijauhetta ja
3 rkl vettä (kylmää)
Anna seoksen seistä 10 minuuttia

Paksumman sinapin valmistus:
Kiehauta 0,5 tl maissitärkkelystä (maissijauhoja) ja
3,5 rkl vettä samalla sekoittaen.
Lisää jäähtyneeseen seokseen 3 rkl sinappijauhoa.

Mausta sinappi sokerilla, kermalla, majoneesilla, hunajalla ja/tai mausteilla
Ohje on Colman';;s sinappijauhepurkista

Katso myös

SinappiSinappi
Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan ... Lue lisää sinapista |
Perustietoa ruoanvalmistuksesta | Mausteet


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 9.2.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä