Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Ruskea kastike pikantti

Ruskea kastike

0,5 l ruskeaa kastiketta

0,5 sipuli

1 tl voita

2 tl viinietikkaa

0,5 dl etikka- tai maustekurkkuja

Ruskista hienonnettu sipuli ja vehnäjauhot voissa. Lisää neste mielellään kuumana ja sekoita huolellisesti tasaiseksi. Hauduta kastike kypsäksi (noin 30 minuuttia) välillä sekoittaen. Siivilöi kastike Lisää viinietikka ja lopuksi etikkakurkkuviipaleet. Kiehauta ja tarkista maku.

P.S. Sopii pariloitujen ruokien sekä paistetun maksan kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.10.2016 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0