Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kermaviili- valkosipulikastike

kermaviilikastike ruokaohje
ruohosipuli ruokia kermaviilikastike ruokaohje

2 dl kermaviiliä
0,5 dl hienonnettua persiljaa
2-3 murskattua valkosipulin kynttä
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria

Sekoita kermaviiliin mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet.

P.S. Kastike sopii hyvin myös lihan ja kalan kanssa. Kermaviilikastikkeet sopivat hyvin dippikastikkeiksi. Tällöin kermaviiliin voi lisätä mm. hienonnettuja retiisejä ja ruohosipulia tai 1 rkl raastettua piparjuurta, 2 rkl hienonnettua persiljaa ja 4 rkl erilaisia yrttejä kuten kirveliä, sitruunamelissaa tai rakuunaa. Myös hienonnettu kypsä avokado, valkosipuli, sitruunamehu, suola ja mustapippuri ovat hyviä lisäkkeitä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä