Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Marjamelba

Mansikoita

n. 250 g vadelmia, mansikoita, punaisia viinimarjoja tai puolukoita tai
6 säilykepersikan puolikasta tai
3 tuoretta persikkaa
ripaus sokeria
maun mukaan sitruunamehua

Hienonna marjat ja sokeri tasaiseksi. Maun vahvistamiseksi voit lisätä tilkan vadelmalikööriä tai viiniä ja sitruunamehua.

persikoita

Tarjoa vaikkapa jäätelön kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 23.10.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä