Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Naudanlihan marinadi

Grillattua

2 osaa punaviiniä
1 osa öljyä
1 murskattu valkosipulinkynsi
5-10 kokonaista valkopippuria
ripaus timjamia
ripaus rakuunaa
ripaus basilikaa
1 persiljanoksa

Sekoita ainekset keskenään ja peitä kulhossa oleva liha marinadiliemellä. Naudanlihan marinointiaika vaihtelee kahdesta tunnista vuorokauteen sen laadun mukaan.

Marinadi sopii myös lampaanlihalle, jolloin voit lisätä siihen tilkan konjakkia.

Sianlihaa marinoitaessa öljyn voi jättää pois ja lisätä mukaan tilkan soijakastiketta.

Linnunlihaa marinoitaessa voi viininä käyttää myös rose tai valkoviiniä.

Viinin sijasta voi kaikissa marinadeissa käyttää laimennettua viinietikkaa, joita on olemassa laajat valikoimat eri tavoin maustettuina.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 28.7.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä