Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VIHREä MAJONEESIKASTIKE

2 dl majoneesia
3 rkl ryöpättyä hienonnettua pinaattia
1 rkl hienonnettua tilliä
1 rkl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
(ripaus rakuunaa tai kirveliä)

Sekoita kaikki vihreät aineet majoneesiin. Ripaus rakuunaa tai kirveliä parantaa majoneesin makua. Anna kastikkeen tekeytyä kylmässä vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta yrttien maku ehtii tulla esiin.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä