Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

CURRYMAJONEESI

2 dl majoneesia
2 rkl currya
3 rkl hienonnettua sipulia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Lisää majoneesiin ensin hienonnettu sipuli, suola ja valkosipuli sekä lopuksi curry, jotta sen maku tulisi paremmin esiin.

P.S. Voit lisätä kastikkeeseen myös hieman soijaa, joka parantaa väriä ja vahvistaa curryn makua.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä