Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

REMOULADEKASTIKE

2 dl majoneesia
0,5 tl hienonnettua kaprista
2 rkl hienonnettua maustekurkkua
1 rkl hienonnettua persiljaa
0,5 tl kirveliä
0,5 tl rakuunaa
2-3 anjovisfilettä

Sekoita majoneesiin hienonnetut kaprikset, maustekurkku ja persilja. Hienonna kirveli ja rakuuna ja lisää ne kastikkeeseen. Hienonna anjovikset ja sekoita muihin aineisiin. Anna kastikkeen tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.

P.S. Sopii kaikkien kalaruokien ja äyriäisten lisäkkeeksi. Mausteeksi sopivat myös curry ja kovaksi keitetyt kananmunat.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä