Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KERMAINEN KIRPEä SINAPPIKASTIKE

0,5 dl hunajaa
2 rkl sinappijauhetta tai sinappia
0,5 tl suolaa
1 tl keltaisia sinapinsiemeniä
1 dl kuohukermaa
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia

Sekoita hunaja pehmeäksi. Yhdistä siihen sinappijauhe, suola ja hieman murskatut sinapinsiemenet. Lisää kerma vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Kastikkeen pitää olla melko sakeaa. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnetut ruohosipulit. Anna kastikkeen tekeytyä kylmässä muutama tunti ennen tarjoilua.

P.S. Sopii hyvin paistetun tai grillatun lihan ja tuoresuolatun kalan lisäkkeeksi.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä