Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Avokadokastike

Leikattu avocado

1 avokado
1 valkosipulinkynsi
1 prk kermaviiliä (200 g)
0,5 tl suolaa tai soijakastiketta
0,5 tl pippuria

Avokadon on oltava niin pehmeä, että pintaan tulee painauma, kun sitä painetaan sormella. Leikkaa avokado kahtia ja poista siemen. Koverra avokadon sisus ja soseuta se tasaiseksi tahnaksi esimerkiksi sauvasekoittimella. Lisää avokadotahnaan puristettu valkosipulinkynsi ja kermaviili. Mausta suolalla, pippurilla tai soijakastikkeella.

P.S. Sopii perunalastujen, vihannesten tai pikkulihapullien kanssa, mutta sitä voi käyttää myös kastikkeena kalalle tai lihalle. Lisää kastikkeeseen 2 rkl sitruunamehua niin se ei tummu.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä