Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TSATSIKI

Tämä kreikkalainen ruoka sopii salaatiksi tai dippikastikkeeksi.

0,5 kurkku
1,5 dl luonnonjogurttia
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 tl sitruunamehua
1 tl oliiviöljyä
1 tl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua minttua
ripaus suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
koristeeksi mintunoksia

Raasta kurkku karkeaksi ja lisää joukkoon jogurtti, valkosipuli, sitruunamehu, öljy, persilja, minttu ja mausteet. Sekoita hyvin. Tarjoile kylmänä.

P.S. Jos kurkkuraaste on hyvin vetistä, valuta se ennen muiden aineiden lisäämistä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä