Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TSATSIKI

Tämä kreikkalainen ruoka sopii salaatiksi tai dippikastikkeeksi.

0,5 kurkku

1,5 dl luonnonjogurttia

1 murskattu valkosipulinkynsi

1 tl sitruunamehua

1 tl oliiviöljyä

1 tl hienonnettua persiljaa

1 rkl hienonnettua minttua

ripaus suolaa

ripaus mustapippurirouhetta

koristeeksi mintunoksia

Raasta kurkku karkeaksi ja lisää joukkoon jogurtti, valkosipuli, sitruunamehu, öljy, persilja, minttu ja mausteet. Sekoita hyvin. Tarjoile kylmänä.

P.S. Jos kurkkuraaste on hyvin vetistä, valuta se ennen muiden aineiden lisäämistä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä