Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUORRUTUSKASTIKE ELI JUUSTOKASTIKE

0,5 l valkoista peruskastiketta (ks. 1.13.1)
1 dl juustoraastetta
1 kananmuna

Ripottele kypsään kuumaan valkokastikkeeseen juustoraaste samalla tasaisesti sekoittaen. Jäähdytä hetki ja lisää koko ajan sekoittaen vatkattu kananmuna. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

Kastiketta käytetään ruokien kuorruttamiseen. Kuorrutuksen päälle voi vielä ripotella juustoraastetta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä