Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sipulikastike

Sipulin hienontaminen

2 rkl voita tai margariinia

2 rkl vehnä tai maissijauhoja

1 l maitoa

ripaus suolaa

ripaus valkopippurijauhetta

1 sipuli

Kiehauta maito. Sulata rasva toisessa kattilassa ja lisää sulatettuun rasvaan kuorittu ja hienoksi hakattu sipuli ja hauduta hetken. Lisää joukkoon jauhot. Sekoita huolellisesti ja hauduta minuutti. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 maidosta kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu maito vähitellen. Hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen. Mausta.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä