Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sipulikastike

Sipulin hienontaminen

2 rkl voita tai margariinia
2 rkl vehnä tai maissijauhoja
1 l maitoa
ripaus suolaa
ripaus valkopippurijauhetta
1 sipuli

Kiehauta maito. Sulata rasva toisessa kattilassa ja lisää sulatettuun rasvaan kuorittu ja hienoksi hakattu sipuli ja hauduta hetken. Lisää joukkoon jauhot. Sekoita huolellisesti ja hauduta minuutti. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 maidosta kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu maito vähitellen. Hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen. Mausta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä