Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAPRIKAKASTIKE

0,5 l vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)
0,5 sipuli
0,5 dl paprika tai kinkkusuikaleita
2-3 rkl paprikajauhetta
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Kuori sipuli ja paprika sekä poista paprikasta siemenkota ja leikkaa molemmat pieniksi kuutioiksi. Lisää sulatettuun rasvaan sipuli ja paprika. Kypsennä hetki ja lisää jauhot. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 nesteestä kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Mausta ja hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen.

P.S. Makua voi parantaa kermalla. Sopii kana , kasvis ja liharuokien kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä