Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAPRIKAKASTIKE

0,5 l vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)

0,5 sipuli

0,5 dl paprika tai kinkkusuikaleita

2-3 rkl paprikajauhetta

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

Kuori sipuli ja paprika sekä poista paprikasta siemenkota ja leikkaa molemmat pieniksi kuutioiksi. Lisää sulatettuun rasvaan sipuli ja paprika. Kypsennä hetki ja lisää jauhot. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 nesteestä kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Mausta ja hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen.

P.S. Makua voi parantaa kermalla. Sopii kana , kasvis ja liharuokien kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä