Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Tomaattikastike

Tomaatti

0,5 l vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)

0,5 sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl timjamia

1 rkl rosmariinia

3 rkl tomaattisosetta

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää sulatettuun rasvaan sipuli, valkosipulinkynsi, timjami ja rosmariini. Kypsennä hetki ja lisää tomaattisose ja hieman myöhemmin jauhot. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 nesteestä kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Mausta ja hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen.

P.S. Makua voi parantaa kermalla. Sopii kana , kasvis ja liharuoille.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä