Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Tomaattikastike

Tomaatti

0,5 l vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)
0,5 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl timjamia
1 rkl rosmariinia
3 rkl tomaattisosetta
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää sulatettuun rasvaan sipuli, valkosipulinkynsi, timjami ja rosmariini. Kypsennä hetki ja lisää tomaattisose ja hieman myöhemmin jauhot. Lisää vähitellen joukkoon 2/3 nesteestä kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Mausta ja hauduta kastike kypsäksi välillä sekoittaen.

P.S. Makua voi parantaa kermalla. Sopii kana , kasvis ja liharuoille.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä