Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SIPULINEN SPAGHETTIKASTIKE

2-3 sipulia

1 paprika

3 valkosipulinkynttä

2 rkl öljyä

1 tlk tomaattimurskaa (400 g)

1 tl yrttisuolaa

1 tl basilikaa

ripaus mustapippuria

runsaasti hienonnettua ruohosipulia

Hienonna sipulit. Pese paprika ja poista siemenkota sekä kuutioi. Kiehauta hienonnetut sipulit ja murskatut valkosipulinkynnet öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausta kastike. Hauduta kypsäksi (n. 15 minuuttia). Ripottele valmiin kastikkeen pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia.

Jos haluat kastikkeesta ruokaisamman, lisää siihen jauhelihaa kinkkua tai makkaraa. Tarjoa keitetyn spaghetin ja salaatin kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä