Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RIISTALIHAN MARINADI

2 osaa punaviiniä
1 osa öljyä
2 silputtua porkkanaa
1 silputtu sipuli
1 murskattu laakerinlehti
ripaus mustapippuria
muutama katajanmarja

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita liha kulhoon ja peitä se marinadiliemellä. Aseta lihan päälle paino ja nosta se jääkaappiin ainakin kahdeksi päiväksi. Käännä liha muutaman kerran marinoitumisen aikana.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä