Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TAHNAT

Erilaiset maustetahnat sopivat salaattipöydän tai grilliaterian leivän lisukkeeksi. Niissä voi käyttää voita tai margariinia ja edellä mainittuja mausteita, mutta voihin lisätään kevennykseksi esimerkiksi rahkaa tai raejuustoa. Voin ja rahkan/raejuuston suhde voi olla puolet ja puolet.

Tahnat valmistetaan kuten maustevoit. Parhaan tuloksen saa sekoittamalla ainekset tehosekoittimella.

Hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä saa ostaa maustamatonta tuorejuustoa, jota voi käyttää pohjana monenlaisille makukokeiluille. Myös maustamatonta majoneesia on saatavissa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä