Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERSILJAVOI

100 g kiinteää voita tai margariinia (1,1 dl)
maun mukaan persiljaa ja tilliä
ripaus mustapippuria
1 tl sitruunamehua

Hienonna persilja ja tilli monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää paloiteltu voi, sitruunamehu ja pippuri.

Anna seoksen vatkautua, kunnes se on tasaista.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä