Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Pastaruokia

Pastaruokia

PASTARUOKIA

Pastaruoat ovat italialaisia kansallisruokia kuten pizzatkin. Sana pasta tarkoittaa jauhoista tehtyä taikinaa, josta voi muotoilla erilaisia makaroneja. Taikina valmistetaan durum vehnäjauhoista. Pastoja on mahdollista myös värjätä, sillä esimerkiksi vihreää tulee pinaatista, punertavaa punajuuresta tai tomaattisoseesta ja keltaista sahramista. Pastoja ovat makaronit, lasangelevyt ja spaghetti. Pastaruokien yleisimpiä mausteita ovat valkosipuli, oregano, basilika, rosmariini ja chilipippuri. Ruoan kanssa tarjotaan myös juustoraastetta (mm. parmesaania tai emmentalia).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä