Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Aalu Gobhi (Peruna ja kukkakaalia)

250 g perunoita
450 g kukkakaalia
1 kpl sipuli
1 Kpl tomaatti
2 valkosipulinkynttä
10 g inkivääriä
2 rkl öljyä
1 tl Juustokuminaa
1 kpl vihreä chili
1 tl Korianteria
1 tl kumina a
1/4 tl chilijauhetta
0,5 tl kurkumajauhetta
1 tl korianteria
Suolaa

Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli. Kuutioi tomaatti ja leikkaa kukkakaali pieniksi paloiksi. Hienonna inkivääri ja valkosipuli.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista juustokuminan siemeniä noin 2 minuuttia. Lisää sipuli ja ruskista. Lisää vihreä chili, valkosipuli, inkivääri ja paista vielä 1 minuutti.

Lisää perunat ja hauduta kannen alla 10 minuuttia. Lisää kukkakaali, mausteet ja kypsennä vielä 15 minuuttia välillä sekoittaen.

Koristele korianterilla ja tarjoile riisin kanssa.

Katso myös


Intialainen ruokakulttuuri
Intialainen ruokakulttuuri
Intiassa on monia kansoja ja uskontoja. Tämän vuoksi intialaiset kutsuvat maataan nimellä FFF (Means Feast, fasts and festivals) juhlaa, paastoa ja festivaaleja ,...
Lue lisää intialaisesta ruokakulttuurista



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.7.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä