Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Palak Panir (Pinaatti ja juusto)

800 g pakastettua pinaattia
200 g tuoretta kotijuustoa
1 kpl sipuli
5 valkosipulinkynttä
10 g inkivääri ä
5 rkl öljyä
1 tl Juustokuminaa
1 kpl vihreä chili
1 tl curry a
1 tl kuminaa
1/4 tl chilijauhetta
1/4 tl sinapinsiemeniä
1 tl korianteria
Suolaa

Kuutioi juusto, sipulit ja tomaatti. Hienonna inkivääri ja valkosipuli.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista juustokuminan siemeniä noin 2 minuuttia. Lisää sipuli ja ruskista. Lisää hienonnettu vihreä chili, valkosipuli, inkivääri ja paista vielä 1 minuutti.
Lisää pinaatti ja hauduta noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää mausteet ja suola. Lisää juusto ja paista noin 5 minuuttia, jotta juusto kuumentuu.

Koristele korianterilla ja tarjoile riisin tai chapattin kanssa.

Katso myös


Intialainen ruokakulttuuri
Intialainen ruokakulttuuri
Intiassa on monia kansoja ja uskontoja. Tämän vuoksi intialaiset kutsuvat maataan nimellä FFF (Means Feast, fasts and festivals) juhlaa, paastoa ja festivaaleja ,...
Lue lisää intialaisesta ruokakulttuurista



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.7.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä