Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Tandoori Fish

800 g valkoista kalaa fileenä (esim. kuhaa)
1 rkl tuoretta inkivääriä
4 kpl valkosipulinkynsiä
5 rkl etikkaa tai sitruunamehua
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettuja kuminan siemeniä
1 tl mustapippuria
1/2 dl kasviöljyä
Suolaa

Sekoita inkivääri, valkosipuli, etikka, suola, korianteri, kumina, mustapippuri ja öljy tehosekoittimessa tahnaksi. Leikkaa kala isoiksi paloiksi. Marinoi kalapalat tahnassa ja anna maustua noin 4 tuntia jääkaapissa.

Esilämmitä uuni noin 200 asteeseen. Peitä uunipelti foliolla. Aseta marinoidut kalat folion päälle ja paahda uunissa noin 8-10 minuuttia. Paistoaika vaihtelee fileiden paksuuden mukaan.

Tarjoile tandoor kala kuumana riisin kanssa. Dippinä käytä esim. minttukastiketta tai muuta vastaavaa.

Katso myös


Intialainen ruokakulttuuri
Intialainen ruokakulttuuri
Intiassa on monia kansoja ja uskontoja. Tämän vuoksi intialaiset kutsuvat maataan nimellä FFF (Means Feast, fasts and festivals) juhlaa, paastoa ja festivaaleja ,...
Lue lisää intialaisesta ruokakulttuurista



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.7.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä