Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kauraleipä tai sämpylät

sämpylät

5 dl vettä
1 pkt hiivaa (50 g)
ripaus suolaa
1 rkl siirappia
1 tl pomeranssinkuorta
6-7 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
0,5 dl öljyä

Sekoita hiiva veteen. Lisää loput aineet ja sekoita taikinaksi. Kohota ja leivo jauhotetuin käsin leiväksi
tai sämpylöiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita. Kohota ja paista 225 asteessa 15 20 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä