Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Leivät

Leipä, leivät

Leipä on tärkeä osa ruokavaliostamme ja siitä saamme vitamiineja, mineraaleja ja proteiinia. Leipä on myös hyvä kuitujen lähde.

Tuore, lämmin leipä maistuu herkulliselta. Anna leivän hetken jäähtyä, sillä heti uunista tullutta leipää voi olla hankalaa leikata. Käytä leikkaamiseen sahanteräveistä.

Kotona tehty leipä ei sisällä säilöntäaineita ja sen takia se tulisi syödä 2-3 päivän sisällä.

Ylen elävä arkisto tarjoaa: Tarina leivän historiasta

Ruisleipä, suolakala ja piimä ovat olleet suomalaisten perusravintoa vuosisatojen ajan. Ruis tunnettiinkin jo kivikauden Suomessa. Maan siunaus


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 15.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä