Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

CHARLOTTE RUSSE

1 annos mansikkakermahyytelöä (ks. 4.12.4)
8 liivakkoa
1 mansikkakääretorttu

Leikkaa kääretortusta noin 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja vuoraa niillä pyöreähkö kulho. Valmista mansikkakermahyytelö 4.12.4 siten, että lisäät liivakoiden määräksi kahdeksan. Kaada valmis hyytelö kääretortuilla vuorattuun kulhoon.

Hyydytä yön yli jääkaapissa ja kumoa varovasti tarjottimelle. Kumotessa
kulhoa kannattaa kostuttaa ulkopuolelta hetki kuumalla vedellä. Kuivaa kulho ja laita hetkeksi tarjoiluastian päälle. Jos kumoaminen ei onnistu kostuta kulho uudelleen kuumalla vedellä, kuivaa se ja yritä uudelleen. Koristele halutessasi kermavaahdolla ja tarjoa melban tai marjakastikkeen kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä