Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUORRUTUSKASTIKE ELI JUUSTOKASTIKE

0,5 l valkoista peruskastiketta (ks. 1.13.1)

1 dl juustoraastetta

1 kananmuna

Ripottele kypsään kuumaan valkokastikkeeseen juustoraaste samalla tasaisesti sekoittaen. Jäähdytä hetki ja lisää koko ajan sekoittaen vatkattu kananmuna. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

Kastiketta käytetään ruokien kuorruttamiseen. Kuorrutuksen päälle voi vielä ripotella juustoraastetta.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä