1 kg tuoretta lohta tai kirjolohta
3 rkl karkeaa suolaa
0,5 tl sokeria
2 rkl rouhittua pippuria
tillinoksia
Fileoi kala, mutta älä poista nahkaa. Aseta file vuokaan voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileen pinnalle suola, sokeri, pippuri ja pilkotut tillit.
Laita toinen file päälle nahkapuoli ylöspäin ja kääri kala tiukasti voipaperiin siten, että päällimmäinen file jää alle. Laita kevyt paino fileiden päälle ja kylmään graavautumaan.
Kala on valmista tarjottavaksi kahden vuorokauden kuluttua.
GRAAVISIIKA
Fileoi kala, mutta älä poista nahkaa. Aseta file vuokaan voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileen pinnalle suola, sokeri, pippuri... ...
Lue lisää
GRAAVATTUA PORONPAISTIA
Puhdista ja kuivaa poronpaisti. Laita marinointiaineet pakastepussiin ja sekoita hyvin. Lisää poronpaisti,
kääntele huolella, poista ilma... ...
Lue lisää
KIRJOLOHITARTARPIHVI
Hienonna lohet ja lisää joukkoon hienonnettua tilliä. Muotoile sekoitetusta massasta pyöreitä pihvejä.
Tarjoa pieniksi kuutioitujen... ...
Lue lisää
MARINOIDUT HERKKUSIENET
Kostuta herkkusienet kylmällä vedellä ja kieritä vehnäjauhoissa. pese jauhot pois kylmällä vedellä ja kuivaa sienet.... ...
Lue lisää
MARINOIDUT KANTTARELLIT
Pese ja kuivaa kanttarellit huolellisesti. Pilko ne isoiksi paloiksi. Keitä marinadilientä noin 5 minuuttia. Jäähdytä liemi ja kaada... ...
Lue lisää
<< Alkuruokia | Graavisiika >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja