Sijainti: Etusivu | Helppoa ja hyvää | Risotot | Kanarisotto

Kanarisotto

risotto ruokaohje

< >

2 rkl öljyä
2,5 dl riisiä
1 sipuli
8 dl kanalientä
4 dl kypsää kanaa kuutioina
2 dl sekavihanneksia tai herne maissi paprikasekoitusta
ripaus paprikaa
ripaus currya
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Hauduta riisi ja hienonnettu sipuli voissa. Lisää neste, mausteet ja kananliha. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.


parsakaali

Tonnikalarisotto

TONNIKALARISOTTO Kiehauta vesi. Lisää riisi, suola, curry, mustapippuri, nokare voita ja tonnikalan öljy. Sekoita, jottei riisi tartu pohjaan. Pienennä levy ruoan... ... Lue lisää

paseeraa

Balkanrisotto

BALKANRISOTTO Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lohko tomaatit. Viipaloi kesäkurpitsa ja kuutioi makkara. Risottoon voit käyttää mitä tahansa makkaraa,... ... Lue lisää


<< Risotot | Tonnikalarisotto >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja