1. Kypsistä aineista valmistetut risotot
2. Kypsä riisi ja höystö
3. Pilahvimenetelmällä valmistetut risotot
Pilahviriisin joukkoon lisätään kuutioina erilaisia raaka aineita ohjeen mukaisesti. Niitä ovat mm. liha, sienet, kala, tomaatti, vihannekset ja sipulit.
1 osa puuroutumatonta pitkäjyväistä riisiä 3 osaa nestettä: kala , kana , kasvis tai lihalientä
Kypsennä kevyesti raaka riisi ja hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää mausteet, neste ja muut raaka aineet.
Hauduta noin 20 minuuttia.
Kanarisotto
Hauduta riisi ja hienonnettu sipuli voissa. Lisää neste, mausteet ja kananliha. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää... ...
Lue lisää Kanarisotto
TONNIKALARISOTTO
Kiehauta vesi. Lisää riisi, suola, curry, mustapippuri, nokare voita ja tonnikalan öljy. Sekoita, jottei riisi tartu pohjaan. Pienennä levy ruoan... ...
Lue lisää Tonnikalarisotto
BALKANRISOTTO
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lohko tomaatit. Viipaloi kesäkurpitsa ja kuutioi makkara. Risottoon voit käyttää mitä tahansa makkaraa,... ...
Lue lisää Balkanrisotto
<< Haudutettu hapankaali | Kanarisotto >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja