1 pkt pekonia (170 g)
0,5 valkokaali
1 sipuli
1 porkkana
1 l lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
4 perunaa
1 rkl tomaattisosetta
ripaus hienonnettua persiljaa
Puhdista ja suikaloi pekoni, kaali, sipuli ja porkkana. Kuumenna pekonia kattilan pohjalla, kunnes rasva alkaa erottua. Lisää sipuli ja kypsennä hetki. Lisää muut vihannekset ja hauduta minuutti. Lisää neste, mausteet ja tomaattisose ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat. Kypsennä hiljalleen, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Mausta persiljasilpulla.
P.S. Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää siihen vaikkapa paloiteltuja nakkeja tai kinkkusuikaleita.
Hernekeitto
Laita huuhdellut herneet likoamaan yöksi runsaaseen vesimäärään. Keitä potkat kypsäksi kahdessa litrassa vettä ja laita ne... ...
Lue lisää
LINSSIKEITTO
Pese ja paloittele porkkanat ja purjo. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy padassa. Lisää vihannekset ja hyvin huuhdellut linssit. Hauduta,... ...
Lue lisää
LINSSIKEITTO UNKARILAISEEN TAPAAN
Kuutioi porkkanat, perunat, sipulit ja paprikat. Huuhtele linssit hyvin ja keitä niitä kasvisliemessä 30 minuuttia. Lisää... ...
Lue lisää
BORTSKEITTO
Puhdista kaali ja poista päällimmäiset huonot lehdet. Suikaloi kaali ja sipulit. Laita pataan suikaloitu savusilava ja öljy. Lisää kaali ja... ...
Lue lisää
Simpukkakeitto
Huuhtele ja paloittele fenkoli pieniksi kuutioiksi ja hauduta sitä voissa noin 2 minuuttia mahdollisten sinisimpukan ja äyriäisten kuorien kanssa.... ...
Lue lisää
<< Hernekeitto | Linssikeitto >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja