Erilaiset maustetahnat sopivat salaattipöydän tai grilliaterian leivän lisukkeeksi. Niissä voi käyttää voita tai margariinia ja edellä mainittuja mausteita, mutta voihin lisätään kevennykseksi esimerkiksi rahkaa tai raejuustoa. Voin ja rahkan/raejuuston suhde voi olla puolet ja puolet.
Tahnat valmistetaan kuten maustevoit. Parhaan tuloksen saa sekoittamalla ainekset tehosekoittimella.
Hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä saa ostaa maustamatonta tuorejuustoa, jota voi käyttää pohjana monenlaisille makukokeiluille. Myös maustamatonta majoneesia on saatavissa.
PERSILJAVOI
Hienonna persilja ja tilli monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää paloiteltu voi, sitruunamehu ja pippuri.
Anna seoksen vatkautua, kunnes se on... ...
Lue lisää
<< Maustevoi | Jälkiruokakastikkeet >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja