Tämä kreikkalainen ruoka sopii salaatiksi tai dippikastikkeeksi.
0,5 kurkku
1,5 dl luonnonjogurttia
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 tl sitruunamehua
1 tl oliiviöljyä
1 tl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua minttua
ripaus suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
koristeeksi mintunoksia
Raasta kurkku karkeaksi ja lisää joukkoon jogurtti, valkosipuli, sitruunamehu, öljy, persilja, minttu ja mausteet. Sekoita hyvin. Tarjoile kylmänä.
P.S. Jos kurkkuraaste on hyvin vetistä, valuta se ennen muiden aineiden lisäämistä.
<< Avokadokastike | Sinapit >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja