Vaikka sinappia käytetään usein lähinnä pöytämausteena, se on loistava yleismauste. Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan esimerkiksi liha-, kala- ja kasvisruokia, kastikkeita sekä marinadeja. Kylmät sinappia sisältävät kastikkeet tarvitsevat puoli tuntia makujen tasoittumiseen. Muista kuitenkin käyttää sinappia varovasti.
Vahva perussinappi
Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri, suola, jauhot ja vesi. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos sakenee sopivaksi ja kuplahtaa.... ...
Lue lisää Vahva perussinappi
Kotisinappi
Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri ja perunajauhot. Lisää muna ja kerma. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sinappi sakenee ja kuplahtaa. Älä... ...
Lue lisää Kotisinappi
Sinappiohje vuodelta 1907
Osta hyviä sinappijauhoja, pane muutama ruokalusikallinen juomalasiin (ja sokeri) (enemmän tahi vähemmän menekin... ...
Lue lisää vanhanajan sinappi
Perussinapin valmistus: sekoita
3 rkl sinappijauhetta ja
3 rkl vettä (kylmää)
Anna seoksen seistä 10 minuuttia
Paksumman sinapin valmistus:... ...
Lue lisää Colman';s-sinappi
<< Tsatsiki | Vahva perussinappi >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja