1 ankka (noin 1,5 kg)
marinadi:
2 tl kuivaa sherryä
3 tl hunajaa
2 rkl kuumaa vettä
kastike:
3 rkl soijaa
4 rkl ketsuppia
4 rkl hunajaa
Puhdista ankka ja kuivaa pinta hyvin. Sekoita marinadi ja hiero ankka sillä huolellisesti. Anna marinoitua
viileässä ilman kantta 2-4 tuntia. Laita ankka voideltuun uunivuokaan tai paistopussiin ja paista 180 asteessa 1-1,5 tuntia. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Tarjottaessa kuumenna ankanpaloja pienessä tilkassa paistolientä 180 asteessa 15 minuuttia. Tarjoa kastike ja riisi erikseen.
PAISTETTUA SORSAA JAMAICA
Nylje, silavoi, sido ja paista sorsa 160 asteessa 40-50 minuuttia (ks. kanan esikäsittely 1.5.3).
Paloittele lintu ja laita... ...
Lue lisää
SIENILLä TäYTETTYä BROILERIA
Nuiji broilerinpalat varovasti muovikelmun välissä ohuiksi levyiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita levyn päälle... ...
Lue lisää
<< Paistettua sorsaa jamaica | Sienillä täytettyä broileria >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja