1 sorsa
2 dl vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)
1 sipuli
2 rkl siirappia
2 rkl mustaherukkahyytelöä
ripaus timjamia
ripaus cajennepippuria
ripaus suolaa
5 kokonaista valkopippuria
2 dl valkoviiniä
4 cl madeiraa
Nylje, silavoi, sido ja paista sorsa 160 asteessa 40-50 minuuttia (ks. kanan esikäsittely 1.5.3).
Paloittele lintu ja laita uuninkestävään tarjoiluastiaan. Valmista kastike: Ruskista sipulia, murskattuja valkopippureita ja timjamia valkoviinissä noin 15 minuuttia. Lisää kastike ja muut aineet cajennepippuria ja madeiraa lukuunottamatta. Hauduta noin 10 minuuttia ja siivilöi. Mausta pippurilla ja madeiralla.
Lisäksi voit lisätä kastikkeeseen suikaloitua hillottua inkivääriä. Laita kastike linnun päälle ja hauduta 150 asteessa 20 minuuttia.
P.S. Tarjoa spaghetin, riisin tai perunan kera.
ANKKAA KIINALAISEEN TAPAAN
Puhdista ankka ja kuivaa pinta hyvin. Sekoita marinadi ja hiero ankka sillä huolellisesti. Anna marinoitua
viileässä ilman kantta 2-4... ...
Lue lisää
SIENILLä TäYTETTYä BROILERIA
Nuiji broilerinpalat varovasti muovikelmun välissä ohuiksi levyiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita levyn päälle... ...
Lue lisää
<< Linturuokia | Ankkaa kiinalaiseen tapaan >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja