Perussinapin valmistus: sekoita
3 rkl sinappijauhetta ja
3 rkl vettä (kylmää)
Anna seoksen seistä 10 minuuttia
Paksumman sinapin valmistus:
Kiehauta 0,5 tl maissitärkkelystä (maissijauhoja) ja
3,5 rkl vettä samalla sekoittaen.
Lisää jäähtyneeseen seokseen 3 rkl sinappijauhoa.
Mausta sinappi sokerilla, kermalla, majoneesilla, hunajalla ja/tai mausteilla
Ohje on Colman';s sinappijauhepurkista
Katso myös
Sinappi
Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan ... Lue lisää sinapista ja muista mausteista
Keittokirja kotia ja koulua varten
Anna Olson (julkaistu v. 1907). Koska julkaisemani "Keittokirja yksinkertaista ruuanlaittoa varten" ... Lue lisää...ja muita artikkeleita Perustietoa ruoanvalmistuksesta
Vahva perussinappi
Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri, suola, jauhot ja vesi. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos sakenee sopivaksi ja kuplahtaa.... ...
Lue lisää
Kotisinappi
Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri ja perunajauhot. Lisää muna ja kerma. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sinappi sakenee ja kuplahtaa. Älä... ...
Lue lisää
Sinappiohje vuodelta 1907
Osta hyviä sinappijauhoja, pane muutama ruokalusikallinen juomalasiin (ja sokeri) (enemmän tahi vähemmän menekin... ...
Lue lisää
<< Sinappiohje vuodelta 1907 | Lämpimät kastikkeet >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja