Sijainti: Etusivu | Helppoa ja hyvää | Kalaruokia | Kermasilakat

Kermasilakat

pasta

< >

0,5 kg silakkafileitä (20-30 kpl)
1 sipuli
1 tl pippuria
ripaus suolaa
2 rkl hienonnettua tilliä
2 dl kermaa

Laita silakkafileet voideltuun uunivuokaan. Ripottele mausteet fileiden väliin. Kaada kerma kalojen päälle.
Paista 180 asteessa noin puoli tuntia.


pastan leikkaus

Kirjolohilaatikko

KIRJOLOHILAATIKKO Pese, kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi kirjolohi ja pestyt purjot. Voitele uunivuoka ja asettele siihen kerroksittain perunoita, purjoa ja kirjolohta.... ... Lue lisää

aprikoosi

Nopea kalalaatikko

NOPEA KALALAATIKKO Sekoita ainekset ja paista voidellussa uunivuoassa 180 asteessa puoli tuntia. ... Lue lisää

Silakkapihvit

Silakkapihvit paavon tapaan

SILAKKAPIHVIT PAAVON TAPAAN Riko kananmuna ja sekoita kevyesti. Kastele silakkafileet kananmunassa ja pyörittele sen jälkeen korppujauho mausteseoksessa. Paista... ... Lue lisää

silakkapihvit

Silakkapihvit

Silakkapihvit Valmista täyte hienontamalla kananmunat ja sekoittamalla ne muihin aineisiin. Levitä siivilällä työlaudalle ohut kerros ruisjauhoja. Laita... ... Lue lisää

avocado

Siikapihvit

SIIKAPIHVIT Jauha siika hienoksi yleiskoneessa tai tehosekoittimessa. Sekoita kala, kerma, kananmuna ja mausteet keskenään. Paista paistinpannussa pihveiksi voita tai... ... Lue lisää

Lohta leikattuna peruhesleikkauksella

Paistettu kala

Paistettu kala Sekoita mausteet vehnä ja korppujauhoihin. Pyörittele kalafileet vehnäjauhoissa ja kastele sen jälkeen kevyesti sekoitetussa kananmunassa.... ... Lue lisää

lohta

Keitetty kala

Keitetty kala Keitä vettä ja muita aineksia 10-15 minuuttia. Lisää tuoretta tilliä. Laita perattu (poistettu sisälmykset ja kidukset) kokonainen... ... Lue lisää

Lohi

Kirjolohta suolapedillä

KIRJOLOHTA SUOLAPEDILLÄ Kaada suola uunipellin pohjalle. Aseta file suolan päälle nahkapuoli alaspäin. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. ... Lue lisää

avocado

Silakka-aurinko

SILAKKA-AURINKO Poista silakoista pää ja sisälmykset. Huuhtele ne nopeasti ja valuta hyvin. Kaada kupin pohjalle runsaasti sitruunapippuria ja kohtuullisesti suolaa.... ... Lue lisää


<< Kirjolohilaatikko | Nopea kalalaatikko >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja