Sijainti: Etusivu | Ajan kanssa | Jauho-ja ryyni | Kreppitaikina

Kreppitaikina

pizza

< >

2,5 dl vettä tai vichyvettä
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 dl maitoa
2 rkl voita tai margariinia

Sekoita jauhot ja vesi tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa joukkoon kananmunat ja maito. Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Sekoita rasva taikinaan. Anna taikinan turvota viileässä 20 minuuttia.

Kuumenna paistinpannu. Laita pannulle pieni nokare rasvaa ja kaada siihen taikinaa. Levitä taikina siten, että se peittää ohuena kerroksena koko pannun pohjan. Jos krepit täytetään samantien, niitä ei tarvitse paistaa kummaltakin puolelta.

Laita täytettä 2-3 rkl keskelle kreppiä. Käännä itseäsi lähin sivu ylös, sitten sivureunat ja lopuksi koko kreppi itsestäsi poispäin.


kaulin

Krepit eri täytteillä

Krepit eri täytteillä Krepit ovat pieniä ohuita rapeita ohukaisia, jotka voi täyttää monella eri tavalla. Kreppejä voi tarjota alkuruokana tai... ... Lue lisää

Pizza

Pizza

Pizza Italiasta todella laajalle levinnyt ruoka on pizza. Pizzan maku muuttuu sen mukaan, mitä keksii levittää sen ohueksi kaulitulle pohjalle. Täytteenä voi... ... Lue lisää

currykastike

Kuorrutetut krepit

KUORRUTETUT KREPIT Täytetyt krepit voi myös kuorruttaa. Laita krepit uuninkestävälle tarjoiluvadille saumakohta alaspäin Ripottele pinnalle runsaasti juustoa.... ... Lue lisää


<< Krepit eri täytteillä | Pizza >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja