Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Wanhan ajan postikortti

Pääsiäiskortti

Ilahduta ystävääsi vanhanajan kortilla, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi.

Valitse mieleisesi kortti ja kirjoita tervehdyksesi ennen kortin lähettämistä.
Kopioi kortin yksilöllinen web-osoite sähköpostiisi ja lähetä kortti.

Kuvat on postikorteista 1920-50 -luvuilta. Kortin iän määrittäminen on ollut vaikeaa, sillä niissä kaikissa ei ole postimerkkiä tai postileimaa. Postimerkittömien korttien lähetysajankohtaa on koetettu selvittää muun muassa niissä olevien kuvien avulla.

Jos sinulla on tietoa, miltä vuosikymmeneltä kortti voisi olla, olisimme kiitollisia näistä tiedoista.


Pääsiäsikortti kansiossa on 10 kpl kuvia »









Postikortti kansiossa on 8 kpl kuvia »










Joulukortti kansiossa on 26 kpl kuvia »










Onnittelukortti kansiossa on 10 kpl kuvia »












* Sivun alkuun

Katso myös

ruuanvalmistusta 

Pakastaminen ja pakasteiden käyttö
TIMO KUOPPALA
Ruoan pakastaminen on paras tapa säilyttää ravinto tuoreena pitkään. Oikein pakastetussa ruoassa vitamiinit ja...
Lue lisää

keitto ruokaohje 

Keittoja
Koti-iltoihin sopii keitto leivän kera. Keittoja on kevyistä ja kirkkaista alkuruokakeitoista ruokaisiin paksuihin ja kermaisiin keittoihin.
Lämpimät keitot voidaan...
Lue lisää

jauhemaksapihvi 

Maksa- ja veriruokia
Maksa ja muut sisäelinruoat ovat maultaan voimakkaan makuisia, joten ne vaativat rinnalleen makuun sopivat vahvanmakuiset lisukkeet.
Sisäelin- ja veriruoat, kuten...
Lue lisää

kastike ruokaohje 

Jälkiruokakastikkeet
Jälkiruokakastike voi olla kuohkea ja pehmeänmakuinen tai pirteän hapokas. Pehmeys syntyy kermalla ja kananmunan keltuaisilla. Raikkautta kastikkeisiin saa...
Lue lisää

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.3.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä