Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Wanhanajan pääsiäiskortti

Pääsiäsikortti

Ilahduta ystävääsi vanhanajan kortilla, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi.

Valitse mieleisesi kortti ja kirjoita tervehdyksesi ennen kortin lähettämistä.
Kopioi kortin yksilöllinen web-osoite sähköpostiisi ja lähetä kortti.

Kuvat on postikorteista 1920-50 -luvuilta. Kortin iän määrittäminen on ollut vaikeaa, sillä niissä kaikissa ei ole postimerkkiä tai postileimaa. Postimerkittömien korttien lähetysajankohtaa on koetettu selvittää muun muassa niissä olevien kuvien avulla.

Jos sinulla on tietoa, miltä vuosikymmeneltä kortti voisi olla, olisimme kiitollisia näistä tiedoista.

Lue myös Pääsiäinen ja sen ruokaperinne

Pääsiäistä vietetään Kristuksen kärsimyksen ja ylösnousemisen muistoksi. Juhla-aika jakaantuu kahteen osaan. Ennen pääsiäistä...


Pääsiäiskortti Hyvää pääsiäistä
Pääsiäiskortti Hyvää pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
hauskaa paasiaistö Hauskaa pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Hauskaa pääsiäistä Hauskaa pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti Hauskaa pääsiäistä

Sivut

Wanhanajan pääsiäiskortti | Hyvää pääsiäistä | Hyvää pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Pääsiäiskortti | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä |



* Sivun alkuun

Katso myös

Kanavarras 

Mausteet ja maustaminen
LEENA NORDSTRöM
Mausteet antavat makua ja loihtivat esille kunkin ruokalajin erikoisominaisuudet. Mausteiden hyvä maku ja tuoksu herättävät...
Lue lisää

Raasteita 

Raasteet
Raasteet ovat nopea ja helppotekoisia. Ne ovat ravitsevia talvellakin, sillä vitamiinit ym. ravintoaineet säilyvät juureksissa tuoreina. Omien makumieltymysten mukaan...
Lue lisää

liharuoka 

Liharuokia
Uunissa kypsennetyt liharuoat ovat helppoja ja sopivat tarjottavaksi isollekin vierasjoukolle.
LIHAN PAISTAMINEN JA PARILOINTI
Anna lihan lämmetä...
Lue lisää

Korvapuusti 

Leipominen
Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä....
Lue lisää

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.3.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä