Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jauhelihakastike bolognalaiseen tapaan

Jauhelihakastike bolognalaiseen tapaan
spagetti uunissa ruskistettua jauhelihaa bolognes

0,25 kg jauhelihaa
2 sipulia
2 lehtisellerin vartta
2 porkkanaa
3-4 rkl tomaattisosetta
2-3 dl lihalientä
3 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus rosmariinia
ripaus oreganoa
ripaus basilikaa

Hienonna sipuli. Suikaloi pestyt lehtisellerit ja kuoritut porkkanat. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää joukkoon lehtiselleri, porkkana, valkosipulinkynnet ja tomaattisose. Hauduta hetki samalla sekoittaen.

Lisää lihaliemi ja mausteet. Hauduta, kunnes vihannekset ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Tarkista maku.

P.S. Tarjoa italialaiseen tapaan spaghetin ja parmesaanijuuston kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

spagetti
uunissa ruskistettua jauhelihaa
bolognes

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä