Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Risotot

risotto

1. Kypsistä aineista valmistetut risotot
2. Kypsä riisi ja höystö
3. Pilahvimenetelmällä valmistetut risotot

Pilahviriisin joukkoon lisätään kuutioina erilaisia raaka aineita ohjeen mukaisesti. Niitä ovat mm. liha, sienet, kala, tomaatti, vihannekset ja sipulit.

1 osa puuroutumatonta pitkäjyväistä riisiä 3 osaa nestettä: kala , kana , kasvis tai lihalientä

Kypsennä kevyesti raaka riisi ja hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää mausteet, neste ja muut raaka aineet.

Hauduta noin 20 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä